Meer dan 25 jaar ervaring

Kiest u voor Bedrijfswagen Service Oss, kiest u voor puur vakmanschap. Wij hebben ruime en gespecialiseerde ervaring in het vak en bezitten over meerdere certificaten.

Werkzaamheden aan aanhangers, opleggers en trailers

Bij Bedrijfswagen Service Oss kunt u niet alleen terecht voor onderhoud aan uw voertuig, maar eveneens voor reparatie en controle van andere transportmiddelen. Zo staan wij ook garant voor vakkundige werkzaamheden aan uw opleggers en trailers in Oss en omgeving. Maak een afspraak of neem contact met ons op wanneer u pech heeft. Wij schieten u zo spoedig mogelijk te hulp.

Onderhoud en reparaties

Wij zijn gecertificeerd om alle soorten en maten opleggers en trailers te keuren, onderhouden en repareren. Onze werkplaats is dan ook volledig aangepast op grotere voertuigen en van alle benodigdheden voorzien. Zo kunnen onze vakmannen niet alleen uw voertuig keuren, maar ook direct reparatie- of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Dit alles heeft als doel uw veiligheid te waarborgen en de levensduur van uw trailer te verlengen.

Bent u onderweg en krijgt u pech met uw aanhangwagen, oplegger of trailer? Binnen een straal van 50 kilometer rondom Oss komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen te verhelpen.Soms is het mogelijk een probleem ter plekke op te lossen. Als het nodig is, kunnen wij het voertuig echter ook voor u wegslepen.

Onderdelen op voorraad

Is het nodig dat uw aanhanger, oplegger of trailer gerepareerd moet worden dan kunnen wij dat in de meeste gevallen direct voor u doen. Wij zijn in het bezit van vele onderdelen die wij meteen kunnen vervangen of plaatsen zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Heeft u behoefte aan onderhoud of reparatie van uw opleggers en trailers? Neem dan vrijblijvend contact op met Bedrijfswagen Service Oss. U kunt ons bereiken door een bericht achter te laten via het contactformulier of door ons tijdens kantooruren te bellen op 0412-624177.

Een afspraak maken?

Neem direct contact op met onze gecertificeerde autogarage.